με επιδότηση 600€

Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή εκπαιδευτικών Vouchers σε 166.000 επιστήμονες/ελεύθερους επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, στα πλαίσια στήριξής τους λόγω των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς της πανδημίας COVID-19 λόγω του κορωνοϊού.

Διάρκεια Προγράμματος:

Εκατό (100) διδακτικές ώρες  με μέθοδο της ασύγχρονης * τηλεκατάρτισης.

(*παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα).

Όσοι επιθυμούν μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορούν να δώσουν εξετάσεις χωρίς καμία επιβάρυνση για την απόκτηση πιστοποιητικού από αναγνωρισμένο φορέα. Σε περίπτωση αποτυχίας υπάρχει η δυνατότητα επανεξέτασης χωρίς επιπλέον κόστος.

Έναρξη Προγράμματος:

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που θα συμπληρώνετε την φόρμα ενδιαφέροντος, θα λαμβάνετε  στο e-mail σας τους κωδικούς πρόσβασης στη πλατφόρμα καθώς επίσης και το σχετικό url αυτής. Το εκπαιδευτικό μας Κέντρο διαθέτει και τα 10 αντικείμενα , ώστε να καλύψει όλους τους επιστημονικούς κλάδους:

    1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
    2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
    3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Συναλλαγές
    4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες (λογισμικά)
    5. Σύγχρονες Ψηφιακές Εφαρμογές
    6. Τεχνικός Προγραμματισμού Έξυπνων Κτιρίων (SMART BUILDINGS)
    7. Διαχείριση Έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
    8. Σύγχρονες Εκπαιδευτικές Τεχνικές σε Ψηφιακό Περιβάλλον
    9. Μέτρα Πρόληψης & Ελέγχου Λοιμώξεων
    10. Social Media Marketing

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης – Ματίνα Παράσχου για την υλοποίηση του προγράμματος θα συνεργαστεί με τους παρακάτω αδειοδοτημένους παρόχους τηλεκατάρτισης

https://elearningclass.gr    https://iclass.gr/mod/forum/view.php?id=2 , https://voucher.freestudies.gr  , https://voucher.eclassroom.gr ,

Εκπαιδευτικό επίδομα:

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

To πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους, Εργαζόμενους με ΔΠΥ – μπλοκάκια.

Το εκπαιδευτικό επίδομα θα είναι 600€ ανά συμμετέχοντα και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις : 400€ αμέσως μετά την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης και 200€ με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

 Σε ποιους απευθύνεται:

  • Δικηγόρους
  • Γιατρούς συμπεριλαμβανομένων των Οδοντιάτρων, Ψυχιάτρων και λοιπού Ιατρικού Προσωπικού
  • Μηχανικούς/Αρχιτέκτονες
  • Οικονομολόγους/Λογιστές
  • Εκπαιδευτικούς και Ερευνητές

*Δείτε εδώ τους επιλέξιμους ΚΑΔ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος:

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα που ακολουθεί . Με την ανακοίνωση του προγράμματος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την υποβολή αίτησης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 9 έως τις 22 Απριλίου στο https://elearning.yeka.gr  απ’ ευθείας από τον συμμετέχοντα και μέχρι τις 25 Απριλίου μέσω εξουσιοδότησης στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης – Ματίνα Παράσχου. Τα στάδια που ακολουθείτε για την ενεργοποίηση της επιταγής είναι:

  1. Συμπληρώνετε και υποβάλετε σε ηλεκτρονική μορφή , μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτετε, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr), τη φόρμα «Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής».
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (IBAN, Τράπεζα), στον οποίο και θα καταβληθεί το εκπαιδευτικό επίδομα.
  3. Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και  συμπληρώνετε υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
  4. Επιλέγετε  ένα από τα αντικείμενα κατάρτισης που επιθυμείτε μεταξύ των δέκα που αναφέρονται παραπάνω.
  5. Εκτυπώνετε ή αποθηκεύετε  το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης, το οποίο αναγράφει τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ), καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της.

Εν συνεχεία μπαίνετε στο site του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου www.cert.paraschou.gr και αποστέλλετε τον ΚΑΥΑΣ σας με τους εξής τρόπους:

  • με email στο: fktri@tri.forthnet.gr  ή στο matinaparaschou@yahoo.com
  • συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα
  • μέσω SMS: 6936060334
  • τηλεφωνικώς στα παρακάτω τηλέφωνα

Αμέσως μετά επικοινωνούμε μαζί σας και σας στέλνουμε τους  κωδικούς για να ξεκινήσετε ΑΜΕΣΩΣ το πρόγραμμα.

ΤΗΛΕΦΩΝA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6936060334 2710 242144
6972888595 2710 242188
2710 238821

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος:

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα . Με την ανακοίνωση του προγράμματος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την υποβολή αίτησης