Συνεχίζονται με νέες Αιτήσεις

Επιδοτούμενα Προγράμματα για Εργαζόμενους Ιδιωτικού Τομέα 18 ετών και άνω

Παρακολούθηση Προγράμματος Θεωρητικής Κατάρτισης, που αφορά την ανάπτυξη «ψηφιακών» και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων

Εκπαιδευτικό Επίδομα: 400€ ( 5€/ώρα )

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για την έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησής σας.

Στους εργαζόμενους θα παρέχονται υπηρεσίες θεωρητικής κατάρτισης – οι οποίες θα οδηγούν σε πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο της κατάρτισης – και θα απευθύνονται σε ωφελούμενους, ηλικίας άνω των 18 ετών. Ειδικότερα οι υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο του παρόντος έργου περιλαμβάνουν:

  1. Προγράμματα θεωρητικής κατάρτισης των εργαζόμενων – ωφελουμένων διάρκειας 80 ωρών που οδηγούν σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων.
  2. Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση) και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Δεν επιτρέπεται δια ζώσης εκπαίδευση και σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση τις Κυριακές, καθώς και τις επίσημες αργίες. Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε διάστημα 2 μηνών.

Μέθοδος Υλοποίησης:

  • 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση
  • 48ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα
  • Hλικία άνω των 18 ετών
  • Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό επίδομα

Κάθε ωφελούμενος που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 5 €/ώρα κατάρτισης.

Επιταγές


Το έργο θα υλοποιηθεί με τη διαδικασία της παροχής Επιταγών Κατάρτισης (Vouchers) προς τους ωφελούμενους, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω δημόσιας πρόσκλησης της ΔΥΠΑ. Οι ωφελούμενοι του έργου, δικαιούνται μια προσωπική επιταγή κατάρτισης, με την οποία αποκτούν τη δυνατότητα να καταρτιστούν σε συγκεκριμένο θεματικό αντικείμενο που επιλέγουν οι ίδιοι, κατά τη φάση της υποβολής αίτησης στην πρόσκληση, που θα εκδώσει η ΔΥΠΑ για συγκεκριμένα προγράμματα κατάρτισης.

Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για το έργο, αλλά και για θέματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίησή του, θα πραγματοποιείται, σύμφωνα με τους όρους των προσκλήσεων που θα εκδίδονται για κάθε επιμέρους δράση, μέσα από την ειδική ιστοσελίδα https://www.voucher.gov.gr.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σου.