Προγράμματα για επιχειρήσεις2017-05-23T10:38:42+00:00

General Data Protection Regulation (GDPR)

28 Μαρτίου 2018|Προγράμματα για επιχειρήσεις|

  Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η βασική ενημέρωση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 και τις πρακτικές επιπτώσεις του. Το σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση, προτείνοντας λύσεις σε καίρια σημεία [...]

DPO Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

28 Μαρτίου 2018|Προγράμματα για επιχειρήσεις|

DPO Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DATA PROTECTION OFFICER) Στις 25/5/2018 πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός 679/2016 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και αφορά επιχειρήσεις που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα. Οι εξελίξεις είναι [...]

Προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους.

5 Μαΐου 2016|Προγράμματα για επιχειρήσεις|

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας. Οι επιχειρήσεις κατατάσσονται σε τρείς [...]

Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ασφαλείας (Security) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας

4 Μαΐου 2016|Προγράμματα για επιχειρήσεις, Προγράμματα για εργαζόμενους, Σεμινάρια και πιστοποιήσεις, Σεμινάρια Πιστοποίησης Security|

Έναρξη ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Νοέμβριο 2019 Συμμετοχές έως 4/11/2019 Πρόγραμμα 105 ωρών | για δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις αρχικής απόκτησης Άδειας (αφορά την υποχρεωτική παρακολούθηση του Προγράμματος ΚΕΜΕΑ από τους νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας / private security) Πρόγραμμα [...]

Πρόγραμμα κατάρτισης για την Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Πιστοποίηση ΕΦΕΤ

4 Μαΐου 2016|Προγράμματα για επιχειρήσεις, Προγράμματα για εργαζόμενους, Σεμινάρια - Πιστοποιήσης ΕΦΕΤ, Σεμινάρια και πιστοποιήσεις|

Το «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ» αναλαμβάνει την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων Επιπέδου 1,2,3  για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έρχονται καθοιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα. Στόχος του προγράμματος [...]