Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των πιστοποιητικών γνώσης του κώδικα γραφής Braille των επιτυχόντων του Εκπαιδευτικού Κέντρου Τρίπολης «Μ. Παράσχου» από την ΚΕΑΤ.

Η απονομή των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας,  σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, για την θέληση των νέων αυτών ατόμων να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στο αναπηρικό κίνημα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη ΔΣ συνεχάρησαν τους επιτυχόντες και ευχαρίστησαν τη Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου κα Ματίνα Παράσχου, την Εκπαιδεύτρια κα Σμυρνιώτη Κων/να και το προσωπικό , για το σημαντικό έργο που επιτελούν και τη δυνατότητα που παρέχουν στη γνώση της γραφής Braille, σε όλους τους πολίτες καθώς και στα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους.

Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού κέντρου συνεχάρη τους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους και τόνισε τη σπουδαιότητα της γνώσης της γραφής Braille και τη συμβολή όλων μας στη βελτίωση της ζωής των ατόμων τόσο με οπτική αναπηρία όσο και με κάθε άλλη δυσχέρεια. Η κα Παράσχου, ευχαρίστησε το ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, κο Νίκο Καραλή για την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε ζήτημα και κάθε ενέργεια για την εκπόνηση του προγράμματος αυτού. Τέλος, δήλωσε ένθερμη υποστηρίκτρια και αρωγός του αναπηρικού κινήματος Αρκαδίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, δήλωσαν πρόθυμοι συνεργασίας και αρωγοί σε κάθε ενέργεια προς όφελος των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.